Over ons

Ons familiebedrijf Verbeke Vloerafwerkingen is reeds 50 jaar actief in de bouw.

Wij geven onze klanten de nodige verbeelding om elke combinatie van vloer-en wandafwerking op professionele wijze tot een geslaagd eindresultaat te brengen.

 

U kunt bij ons terecht voor keramische tegels – natuursteen – parket – laminaat – gietvloeren – linoleum – vinyl - tapijt  inclusief  isolatie- en chapewerken en eventueel egaliseerwerken van uw ondervloer.

Van ontwerp tot realisatie, u kan ons steeds bezoeken voor een vrijblijvende offerte hetzij voor levering en plaatsing, hetzij voor levering alleen.


Elke bekleding vraagt een andere aanpak. Ons gekwalificeerd personeel is op de hoogte van de meest recente plaatsingstechnieken wat garant staat voor een mooi en duurzaam resultaat.


 

De toonzaal biedt u een brede waaier aan materialen, waar wij u graag meer uitleg over geven.


Wij hebben onze eigen marmerbewerking en kunnen dus ook voorzien in alle nodige maatwerk voor trappen, tabletten, keukens, dorpels,…


Indien u opteert voor zelfplaatsing van de materialen kunnen wij u eveneens van dienst zijn met handige tips. U vindt bij ons ook voor elk type materiaal het geschikte onderhoudsprodukt om uw vloer te beschermen en blijvend mooi te houden.